За нас

БГ ТРИП притежава издаден от Министерството на туризма лиценз No PK-01-7402застрахователна полица „Отговорност за туроператора” No 13160163070000038 от 10.11.2017 г. на ЗАД Алианц България и е регистриран Aдминистратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 416620 от 28.08.2015 г. Ние сме специално и внимателно подготвени да отговорим на изискванията на нашите клиенти. Обичаме България, горди сме от възможността да запознаем клиентите с българската природа, с традициите и културното ни наследство. Клиентите ни доверяват своите желания, очаквания, време и средства, а ние с любов и всеотдайност се стараем да им осигурим прекрасни преживявания и емоции.

Нашата мисия е да надминем очакванията на нашите клиенти с индивидуален подход и специално отношение.

Основната ни дейност е да запознаем клиентите си с културно-историческите и природни забележителности на България.

Как го правим:
•Екскурзии по индивидуален маршрут, съобразен с физическите възможности, здравословното състояние, хранителни предпочитания и всички други изисквания на клиента.
•Малки групи: от 1 до 6 души.
•Туристически програми изработени персонално за всяка група клиенти, за да се насладят на уникално преживяване, съобразено с личните им изисквания, което е трудно осъществимо при пътуванията с големи групи.
•Гарантираме сигурност, спокойствие и незабравими приятни спомени от прекараните дни.
•От пристигането до отпътуването клиентите ни са съпровождани от нашите опитни екскурзоводи.


Нашия екип:

Николина Николова
Управител

YOUR PERSONAL GUIDE IN BULGARIA               Create your own tour

Bulgaria a piece of paradise