Винен туризъм

Вино и СПА в Източна Тракия, 2 нощувки, от 539 лв.

Цена: $0,00
На склад
Нашият тур ще ви отведе в Източнотракийската низина –район с неземна красота, хилядолетна история и несломим български дух. Ще посетим някои от най-изисканите, световно доказали се винарни в областта. Гостите ще бъдат настанени в СПА Хотел „Мидалидаре“, намиращ се в с. Могилово. Мястото ще ви пренесе в света на Прованса, характерен със своите стил и елегантност. В близост до хотела се намира Винарска изба „Мидалидаре Естейт“, която предлага богата селекция от висококачествени вина, които биха очаровали и най-изисканите ценители. Част от нашия тур е и посещение на „Анжелус Естейт“ – изключително модерна винарна, разполагаща с едни от последните технологии във винопроизводтвото, но успяла да съхрани традициите. В тези три дни, сме подбрали за вас неподправен стил, страст към виното, вкузни гозби и незабравими моменти!

Ден 1-ви:
Транспорт от уговорената начална точка на нашето пътуване до с. Могилово. След настаняване в хотела, ще се отправим към Винарска изба „Мидалидаре Естейт“. Там, ще можем да се запознаем с историята и традициите на винарната, съпроводени от професионалист-енолог, както и лично да опитаме избрана селекция от най-добрите им вина. След това, ще се върнем в хотела, където ще можем да отдъхнем. До края на деня, гостите ще могат да се възползват от свободно време за разходки из китното селце, вечеря на открито или СПА процедури.

Ден 2-и:
След закуска, ще се отправим към имението „Анжелус Естейт“. Сравнително младата винарна, вече е доказала своята позиция на пазара с множеството златни, сребърни и бронзови медали, спечелени през последните години. Енолог ще ни придружава по време на запознавателна обиколка сред комплекса, след която ще последва дегустация на селекция от качествени вина, многократно награждавани по международни форуми. След края на това удоволствие за сетивата, ще се върнем в хотела, където ще можете да се поглезите с релаксиращи СПА процедури и масажи.

Ден 3-и:
В последният ден от тази вълнуваща винена приказка ще закусим и отпътуваме към началната точка на нашия тур.

Цена на човек:
- 929 лeвa за 2-3 посетителя (минимум 2-ма)
- 719 лeвa за група от 4 до 8
- 539 лeвa за група от 9 до 14 (максимум 14)

Цената включва:
- Транспорт от/до уговорената начална точка на това пътуване;
- Транспорт по време на тура (миниван/кола);
- Две нощувки в СПА Хотел „Мидалидаре“, при настаняване в двойна стая;
- Дегустация във винарска изба „Мидалидаре Естейт“;
- Дегустация във винарско имение „Анжелус Естейт“, с включени предястия и минерална вода;
- Две закуски (ден 2 и 3);
- Тур-водач от Bulgarian Wine Tours;
- Обиколки на избите с професионални винари;
- Туроператорска застраховка от HDI, в случай на неспазване на указаните услуги;
- Медицинска застраховка, покриваща до 2000 евро

Цената НЕ включва:
- Личен транспорт, включително и самолетни билети;
- Храна, различна от поменатата в тура;
- Лични разходи по време на тура

Условия, промени и анулиране:
- Промяна в името на някой от участниците, в срок по-малко от 45 дни преди началната дата на тура, са предмет на административна такса на стойност 25 евро.
- Промяна на началната дата на тура трябва да бъде писмено одобрена от BG-Trip.
- В случай на анулиране на резервация, възстановяването на заплатената сума е както следва: анулиране 45 или повече дни от началната дата на тура – 100%; между 30 и 45 дни преди началото – 70%; между 30 и 14 дни преди началото – 50% от заплатената сума; по-малко от 14 дни преди началото на тура – не се възстановява никаква част от заплатената сума.

По време на тура, ще бъдат посетени следните винарни:

„Мидалидаре Естейт“
Това е една от най-бързо проспериращите винарски изби в България, с нестихваща страст към работата си. С постоянство и качество, те успяват да се задържат на върхови позиции, печелейки множество международни признания и медали. Идеята на „Мидалидаре Естейт“ е да развие красивия район около с.Могилово, използвайки вече наличните ресурси. Това начинание вече жъне успех – старите сгради на земеделската кооперация са превърнати в модерна винарна със собствен музей на виното и зоо кът, а бившото селско училище – в изискан и луксозен СПА хотел. Мястото завладява гостите със своето спокойствие, красота и природа.

„Анжелус Естейт“
Притежаваща едни от най-модерните технологии във винопроизводството, „Анжелус Естейт“ привлича ценители от цял свят. В допълнение към изумителната футуристична архитектура, наподобяваща разперени ангелски криле, винарната разполага и с изключителни иновации, като автоматичната машина за оптично сортиране, големи дървени ферментационни танкове. Разположена в живописна местност в близост до язовир Жребчево, „Анжелус Естейт“ пленява своите гости със спокойствие, природа, красота. Виното с неповторим вкус, продължава да печели отличия година след година.
www.bg-trip.com Mitkulishev Photography Ivan Mandevski © Photo: Svetoslav Todev

YOUR PERSONAL GUIDE IN BULGARIA               Create your own tour